Gestió piscines i espais

Gestió Intel·ligent d'Espais Esportius

Accés sense Claus i amb elements RFID (polseres, clauers, tags o targetes) o codis QR o amb un dispositiu mòbil

Descobreix la nostra plataforma de gestió intel·ligent d’espais esportius, on podràs eliminar la necessitat de claus i obrir portes de manera segura amb targetes, polseres o clauers RFID o mitjançant codis QR o un dispositiu mòbil. Simplifica la gestió de les instal·lacions esportives i brinda als teus usuaris una experiència de reserva i accés fluida i convenient. Coneix com la nostra solució tecnològica pot transformar la manera com gestiones els teus espais esportius.

Característiques de la plataforma

Accés mitjançant lectura de QR o RFID

La nostra plataforma permet als usuaris accedir als espais reservats mitjançant la lectura de QR o RFID. Els usuaris poden escanejar el codi QR o utilitzar els seus elements RFID (targetes, polseres, clauers) per accedir a l’espai corresponent.

Obertura de
panys elèctrics

La tecnologia de lectura per QR o RFID pot controlar l’obertura de panys elèctrics instal·lats a les portes d’accés als espais. Això ofereix una opció segura i convenient per permetre l’accés als usuaris autoritzats.

Control de torns
/ torniquets

A més dels panys elèctrics, la nostra solució pot controlar l’obertura de torns o torniquets instal·lats als accessos als espais. Els usuaris poden passar a través dels torns després de fer la lectura del QR o RFID, cosa que agilitza el procés d’accés i millora la seguretat.

Obertura
de portells

També oferim la possibilitat de controlar l’obertura de portells mitjançant la tecnologia de lectura per QR o RFID. Això és especialment útil en entorns on cal un accés més ampli o on els torns no són adequats.

Seguretat i
confiabilitat

La nostra solució garanteix un control d’accés segur i fiable, ja sigui a través de panys elèctrics, torns o portells. La tecnologia de lectura per QR o RFID proporciona un mètode dʻautenticació sòlid i permet un accés ràpid i sense complicacions.

Opcions de
pagament flexibles

La nostra plataforma ofereix opcions de pagament en línia per als teus usuaris. Poden fer pagaments en línia de manera segura mitjançant targetes de crèdit. Això simplifica el procés de pagament i millora lexperiència de lusuari.

Administració
centralitzada

A través del nostre panell d’administració complet, tindràs un control total sobre els teus espais esportius. Podràs gestionar les reserves, controlar l’accés, establir preus, generar informes i més tot des d’un sol lloc. Simplifica la gestió diària de les instal·lacions esportives i optimitza les operacions amb les nostres eines avançades.